tiistai 13. tammikuuta 2015

Tabletit kaikille!


Kehitysjohtaja Simo Kaksonen
Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n henkilökunnan toiveisiin on vastattu ja hallituksen päätöksellä kaikille yhtiön työntekijöille hommattiin tabletit käyttöön.

Yhtön sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen sekä koko yhtiö siirtyy hankinnan myötä kertaharppauksella avoimeen digitaaliseen maailmaan. Jo ensimmäisissä kehityshankkeen tapaamisissa henkilökunta keksi useita uusia tapoja käyttää tabletteja helpottaakseen, nopeuttaakseen sekä ennen kaikkea kehittääkseen omaa työtään ja tekemistä. Henkilökunnan innostus tablettien käyttöönottoon on ollut todella positiivinen yllätys. Monesta suunnasta tuli kyselyitä, että milloin laitteet tulevat jakoon ja milloin niitä pääsee käyttämään.

Ensimmäiset tabletkoulutukset käynnistyvät huomenissa. Yhtiön, sen henkilökunnan ja hallituksen siirtyminen avoimeen digitaaliseen maailmaan alkaa todenteolla 14.1. klo 8:00.

Lyhyessä ajassa on saatu jo paljon aikaiseksi. Ketterän kehittämisen ajatusmalli alkaa näkyä jo konkreettisina ideoina, ajatuksina sekä ennen kaikkea tekoina. Mielenkiinnolla odotetaan mitä kaikkea tässä vielä tuleekaan tapahtumaan.

SK

1 kommentti:

  1. Hei!! Kuulin Sulkavan seurakunnalta etta uitonvirran RANTAKAISLAT RUOPATAAN POIS!!! Milloin työ alkaa on jo KIIRE ETTEI TULE HAJU EIKÄ TERVEYSHAITTOJA !! Kai olet toetoinen että viemäriputki on taas kaarellaan ensimmäinen vene sen vie mukanaan!!! Kenellä on vastuu!!

    VastaaPoista