tiistai 7. huhtikuuta 2015

Olemme paras asiakashyödyn tuottaja ja halutuin yhteistyökumppaniTyöelämä on suuremmassa murroksessa kuin koskaan. Kuntatyötä on ajateltu koneena, jossa jokainen tekee omaa tehtäväänsä rutiininomaisesti. Tuottavuutta on haettu rutiineja tehostamalla ja työtä yksinkertaistamalla. Nykyisessä maailmassa se ei ole oikea tie. Uudessa työn ajattelussa tuottavuus ja innostus kohtaavat. Sisäisen motivaation merkitys korostuu - tuottavuus syntyy siitä, että se sisältää innostuksen elementtejä. Innostus pohjautuu myös osaamiseen, oman työn mieltämiseen uudesti, uuden identiteetin löytymiseen.

Järvi-Saimaan palveluissa siivotaan ja tehdään ruokaa - ihan  niin kuin muuallakin. Mutta kun mielessä on Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n perustehtävä: Hyvinvoinnin takaaminen alueelle ja sen asukkaille, rikastuu siivoaminen ja ruuan tekeminen moneksi. Kun Järvi-Saimaan keskeinen menestystekijä on luonto ja eteläsavolainen villiruoka, on selvää, että meidän on tarjottava ihan jotain muuta kuin rutiineja, Ja me tarjoamme!

Meillä katetaan kauniisti, tarjotaan vaikka rosvopaistia ja tehdään kotikaljaa. Hirveän harva ajattelee, että kotikalja voisi olla lasten herkku, mutta eteläsavolaisten on. Kun lapsi aidosti kysyy, onko rosvopaisti tehty majavasta, tiedämme olevamme nuorten metsästäjien mailla. Kun pääsiäiskattausta katsova lapsi sanoo, ettei moista ole Vaasassa näkynyt koskaan, tiedämme olevamme oikealla tiellä.

Teemme nyt asiakasprosessit uusiksi. Rikastamme työn ja laajennamme vielä osaamistamme. Nyt meillä on salaa Sisustavia Siivoojia ja Elämyskokkeja. He tuottavat sitä lisäarvoa. Aiomme paljastaa sen ja valjastaa menestystekijäksemme.Terveisin Linja 3 - Asiakasprosessit ja linja 4 - Projektikulttuuri yli organisaatiorajojen
Käy tutustumassa myös Pinterest -kuvagalleriaamme täällä ja täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti