maanantai 1. kesäkuuta 2015Järvi-Saimaan Palvelut Oy tarjosi tänäkin kesänä monelle koululaiselle kesätöitäNuorten mielenkiinto Järvi-Saimaan Palvelujen siivouspalvelua kohtaan jatkui edellisen vuoden tapaan.
Juvan ja Rantasalmen siivouspalvelut tarjosi 12 nuorelle kesätöitä.  Viimekesänä töissä oli 10 koululaista.   
Suurin osa kesätyöpaikoista sijoittuu koulujen kiinteistöihin, mutta myös Juvan terveyskeskuksessa ja Juvan Kunnanvirastolla työskentelee kesätyöntekijät.

On mukava huomata, että siivouspalvelut kiinnostaa nuoria kesätyönhakijoita ja, että he viihtyvät meidän joukossa, sillä monet heistä ovat työskennelleet meillä jo edellisinä kesinä.  Joukkoon mahtuu myös uusia reippaita nuoria.

Kesätyön pituus on pääsääntöisesti 2 viikkoa, mutta poikkeuksiakin on joukkoon mahtunut. 

Olemme ylpeitä Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ssä voidessamme tarjota työtä nuorille tänäkin vuonna.  Kesätyön avulla on mahdollisuus tutustua käytännön siivoustyöhön.   Monellekin on itsestään selvyys, että syksyllä koulun alkaessa koulun tilat ovat puhtaat.  Harvalle mieleen tulee, että mikä työaika kuluu esim. purukumin poistamiseen pulpetin pohjasta.  Monesti työn tekeminen antaa arvostuksen koulun siivoojille, jotka mahdollistavat viihtyisät työskentelytilat opiskeluun.Ilo oli havaita miten ahkeria ja miellyttäviä nuoret ovatkaan ja kuinka he antavat suuren avun kesän perussiivouksiin.  Toivottavasti meillä säilyy mahdollisuus tulevaisuudessakin palkata nuoria kesätyöntekijöitä.


Marita Penttinen
Puhtauspalvelupäällikkö
Järvi-Saimaan Palvelut Oy

1 kommentti:

  1. Eikö kesätyön tarjoaminen olekin täydellistä hyvinvoinnin tuottamista?

    VastaaPoista