maanantai 14. syyskuuta 2015

Ryhmäkehityskeskustelut jatkuvat

Yhtiön kehityshankkeen työpajaosiot on käyty läpi. Työpajoissa käytyjen asiakokonaisuuksien tiimoilta meidän on hyvä ja helppo lähteä viemään yhtiön kehittämistä eteenpäin. 

Työpajojen pohjalta on laadittu julkaisu, jonka tekemiseen jokainen työntekijämme on osallistunut. Jukaisusta otetaan syksyn mittaan vielä uusinta painos ja sitä julkaisuun pääsee tutustumaan myös kotisivujemme kautta ja oheisesta linkistä http://data.axmag.com/data/201506/20150624/U134278_F343253/FLASH/index.html

Yhtiön ja oman osaamisen kehittämistä jatketaan syksyn mittaan ja ensi kevään ryhmäkehityskeskusteluiden kautta. Viime kevään käytyjen alustavien keskustelujen perusteella käytäntö havaittiin toimivaksi. Seuraava ryhmäkehityskeskustelun aihe on "Tiedon kulku oman Yhtiön sisällä.  Laitosmiehiltä –laitoshuoltajille ja tosin päin". Ryhmäkehityskeskustelun vetäjinä toimivat Marita Penttinen sekä Oiva Turunen. Ryhmäkehityskeskustelu järjestetään maanantaina 21.9. klo 13:45 Juvan terveyskeskuksen kokoushuoneessa. Tervetuloa mukaan.

Ottakaa reilusti yhteyttä mikäli uusia ideoita, ajatuksia tai ryhmäkehityskeskusteluissa käytäviä teemoja nousee esille.

Reipasta alkusyksyä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti