maanantai 28. syyskuuta 2015

Tiedon kulku työkaverilta toiselle

Ryhmäkehityskeskusteluiden syksyn ensimmäisessä tapaamisessa käytiin keskustelua tiedon kulkemisesta yhtiön sisällä.

Todettiin, että tieto toimialalta toiselle liikkuu mukavasti. Hyvin pienillä toimintatapojen muuttamisilla pystymme parantamaan kaikkien yhtiön työntekijöiden tiedonsaantia ja samalla auttamaan myös asiakkaitamme. Työntekijöillä on käytössään välineet joilla nopea ja oikea-aikainen tiedonkulku on mahdollista. Tämä ei poista kuitenkaan perinteisiä tapoja toimia vaan nämä tukevat toisiaan. Vinkkaamalla työkaverille juuri tekemistämme työtehtävistä ja toimista autamme myös työkaveria omassa työssään.

Oikeanlaiset työtavat mahdollistavat pitkällä aikavälillä työtilojemme ja kiinteistöjen kunnossapysymisen. Turhantyön tekeminen vähentyy samalla. Myös tarvittavat korjaustoimenpiteet osataan kohdistaa oikealla tavalla eikä ylimääräistä työtä tarvitset tehdä. Käyttämällä mm. sähköistähuoltokirjaa pystymme kaikki vaikuttamaan kiinteistöjen kuntoon sekä auttamaan korjaustoimenpiteiden oikeanlaista kohdentumista. Tämä vaikuttaa sekä meidän, että myös kaikkien asiakkaidemme ja tilojen käyttäjien viihtyvyyteen.

Seuraava ryhmäkehityskeskustelu järjestetään Juvan koulukeskuksessa saman teeman ympärillä torstaina 1.10. Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti